78147

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


R. Polášek (85.71.180.241) --- 9. 4. 2017
Re: využití nadbytečných zásob Re:

Já to prostě vidím tak, že na medovinu dělanou ze starých zásob se musí zkoušet. Může vyjít zajímavé pití stejně tak jako pochybné pití. Pokud ale vyjde pochybné pití, není nic jednoduššího než medovinu nechat v demižonech do podzimka a potom vypálit s kvasem. přijde se jen o trochu času a o příslušná koření, která se do medoviny dají. Ale i spotřeba koření se dá omezit, jedna z možností je koření a rostlinky vyloužit v lihu a do medoviny přidat až po konci kvašení, kdy je jasné, jestli tam není nějaká pachuť.
Každopádně by to bylo, za cenu trošku pracnosti se škrábáním plástů či vyrobení přípravku na škrábání třeba z levného nože nebo plátu nerezi, docela zajímavá možnost, jak to relativně rozumně zužitkovat.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 70359


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu